За Пи енд Ен България

„ПИ ЕНД ЕН ИНВЕСТ“ ЕООД е специализирана компания, която работи в сферата на производството на метални конструкции и строителството на жилищни и нежилищни сгради.

Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит, които не само изпълняват всеки проект с изключителна прецизност и старание, но са фокусирани и върху персоналното внимание, отзивчивост и постоянна комуникация с всеки клиент. Партнираме си с доказани професионалисти – проектанти, строители, доставчици на материали и технологии.

Производствената и складовата ни база се простира на 9 000 кв.м. площ и е оборудвана с първокласна и иновативна техника от водещи производители, с която изпълняваме качествено дори и най-сложните проекти. Благодарение на дългогодишния си опит и модерно оборудване, успяваме не само да спечелим нови клиенти и партньори, но и да ги задържим.

Нашата мисия е да произвеждаме метални конструкции и да извършваме строежи без компромис с качеството във възможно най-кратки срокове. Стремим се да прилагаме организация и технологии, които при разумна цена позволяват коректна подготовка и навременна реализация на желания проект.

Наша дългосрочна цел е да заемем челна позиция сред компаниите в бранша както на българския, така и на чуждестранния пазар.

Научи повече