За Пи енд Ен Инвест

„ПИ ЕНД ЕН ИНВЕСТ“ ЕООД е специализирана компания, която работи в сферата на производството на метални конструкции и строителството на жилищни и нежилищни сгради.

Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти и партньори с дългогодишен опит, които изпълняват всеки проект с изключителна прецизност и старание, фокусирани са и върху персоналното внимание, отзивчивост и постоянна комуникация с всеки клиент. Партньорите ни са доказани професионалисти – проектанти, строители, доставчици на материали и технологии.

Производствената и складовата ни база се простира на 9 000 кв.м. площ и е оборудвана с първокласна и иновативна техника от водещи производители, с която изпълняваме качествено проекти. Благодарение на дългогодишния си опит и модерно оборудване, успяваме да станем доверени партньори на нашите нови клиенти и да изградим дългосрочни взаимоотношения и колаборация.

При изграждането на метални конструкции, съоръжения и детайли внедряваме технологии,които позволяват навременна реализация на желания проект и успешни бизнес начинания на нашите клиенти. За нас е важно нашите партньори да получат желаните инвестиционни проекти в срок, с желаното качество и характер отговарящ на бизнес начинанието им.

Научи повече